KONTAKTIRAJTE NAS

Selidbe kuća (kombijem ili kamionom)

Po pravilu, kuća podrazumeva uglavnom veći stambeni prostor od stana, pa samim tim i prilikom selidbe kuće morate računati na to da ćete imati mnogo veći obim posla i mnogo više komplikacija. Selidba kuće nije jednostavna, jer morate mnogo stvari spakovati, utovariti u transportno sredstvo, prevesti do nove lokacije, istovariti, uneti, rasporediti… toliko posla ima, da vas boli glava od same pomisli na to. Zato, rešite se glavobolje, pozovite nas i pustite nas da radimo ono u čemu smo najbolji, da vam pomognemo da sve aktivnosti i poslove u vezi selidbe obavite veoma brzo i efikasno, bez muke i stresa.

Nudimo vam mogućnost da selidbu kuća organizujemo korišćenjem različitih transportnih sredstava, pre svega kombija ili kamiona, koji imaju dovoljne transportne kapacitete da sve važe stvari prevezu na željenu lokaciju. Možemo da vam obezbedimo najkvalitetnije kutije koje postoje, da u njih spakujete sve vaše dragocene predmete, možemo da vam ponudimo i različite tipove folija da pakovanje ojačate i dodatno zaštitite vaše stvari, možemo da vam na raspolaganje stavimo naše radnike da vam utovare i istovare sve stvari, možemo da vam ponudimo i sve ostale prateće usluge, kako biste dobili kompletnu uslugu na jednom mestu, bez potrebe da sarađujete sa više različitih agencija.

Selidbe kuća kombijem ili kamionom možemo da organizujemo jako brzo, a koliko je to brzo možete da se uverite ukoliko nas odmah kontaktirate. Saveti i konsultacije su besplatni, a radimo i besplatnu procenu selidbe, kako biste znali koliko vas posla očekuje i kolika će biti krajnja cena obavljenog posla. Nemojte selidbu kuće doživljavati kao nešto negativno, stresno, teško, već kao početak jednog novog života, novih uspomena i boljeg vremena. Prepustite se maštanjima i uživanju zamišljajući kako će izgledati vaš novi dom, sve ostalo što ima veze sa selidbom kuće prepustite nama. Znajte da su sve vaše stvari sa nama bezbedne, a naš cilj je da zadovoljni i nasmejani uđete u vaš novi dom.