KONTAKTIRAJTE NAS
Novosti

Usluge selidba

Usluge selidba

Da li verujete da posedujemo čarobnu formulu kojom možemo da uklonimo sve vaše probleme, migrene i tenzije koje možete imati ako morate da zapocnete selidbu? Znamo pravu soluciju za vas, koja može da resi sve vaše brige i vrati vam osmeh na lice… ne verujete? Okrenite nas broj odmah i proverite da je sve ovo što smo naveli tacno, istina i samo istina. Naša čarobna formula je naša ekipa – mi smo mala, ali odabrana skupina ljudi koja organizuje selidbe za vas, kako biste vi mogli da budete potpuno mirni. Mi umesto vas možemo da zapakujemo sve vaše predmete, da obezbedimo usluge selidba i adekvatno prevozno sredstvo koje će doci na lokaciji koju vi odredite, da utovarimo upakovane stvari u to prevozno sredstvo, da ih transportujemo do zadatog odredišta, da ih otpakujemo i odložimo u vaš novi dom. Sve neophodne radnje da bi se selidba uspešno obavila možemo da uradimo umesto vas. Stvarno nije potrebno da se sekirate oko gluposti koje mi možemo da vam završimo, vaše vreme je skupoceno. Dozvolite nama da vam dokažemo kako funkcioniše naša čarobna formula i bićete oduševljeni učincima, biće vam žao što nas niste upoznali ranije. I pored svega toga, nepotrebno je da se opterecujete razmišljajući o ceni, mi razmišljamo umesto vas, zato vam samo mi u ovom trenutku mozemo ponudit selidbu po toliko povoljnim cenama koje ne možete naći nigde.

Naša firma za selidbe otvorena je svakog dana u godini, svakog minuta u danu, jer se nikad ne zna kada može selidba bude neophodna, kada može da vam zatreba čarobna formula jer morate hitno da se uselite u vaš novi stan. Zato smo odlucili da vam pomoći selidbe nudimo stalno, jer jedino tako znamo da ćemo uspeti u našoj nameri i zelji – da svim našim dragim korisnicima osiguramo bezbrižan san i kvalitetne usluge selidbe onda kada im je to najpotrebnije. Za nas ne postoji neostvariv zadatak, dolazimo svuda, pakujemo sve, transportujemo bilo kuda. Vaša jedna reč je dovoljna da se naša čarobna formula pokrene, zato ne oklevajte ni trena, pozovite nas odmah i dopustite da vam dokažemo da selidba može da bude jedno prijatno iskustvo, dozvolite da vam pokažemo da naša čarobna formula besprekorno funkcioniše.

Dosta puta u životu dogodi se situacija kada vam je nužno da prevezete neku robu ili nekoliko stvari sa jednog područja na drugo, a da vam to predstavi veliki stres. Ili nemate dosta prostora u automobilu, ili niko od prijatelja trenutno ne moze da vam pomogne, ili ne možete naći nikoga sa prikladnim prevoznim sredstvom. Budite sigurni,od ovog časa su sve vaše brige rešene. Mi vam organizujemo usluge selidba i transport kombijem bilo koje robe i bilo kog tovara do mesta istovara koje vi odredite. Ništa nam nije komplikovano, tu smo da vama pomognemo i tu smo za vas, zato vam stavljamo naše usluge transporta na raspolaganje. Transport kombijem je uvek dobro rešenje ra prevoz izvesnih vrsta tovara posebno u velikim gradovima, kada je neophodno manje vozilo za lakše kretanje i manevrisanje u gradskim gužvama. Naša kombiji su vrlo prostrani i sigurni, velikih kapaciteta, tako da stvarno ne postoji teret koji ne možemo za vas da dopremimo na željeno odrediste. Sva vozila su u izuzetnom stanju, jemčimo tehničku ispravnost, jer vrlo vodimo računa o održavanju i ispravnosti svih naših vozila. U zavisnosti od vremenskih uslova, vaši predmeti u našem kombiju će se nalaziti u adekvatnoj temperaturi, jer moderni sistem grejanja i rashlađivanja obezbedice besprekorni balans temperature u vozilu. Pri tome, naši službenici su vrlo prijatni i mogu vam u svakom trenutku biti od koristi, tako da ih pride možete zaposliti za utovar vaše robe, pakovanje, iznosenje, i slično. Nama je zelja da učinimo sve što možemo umesto vas, kako se vi ne biste opterecivali nimalo.

U nasoj ponudi je najbolja usluga kombi prevoza koja danas može da se nađe na tržištu. Uz to, servisi koje vam obezbedjujemo su i provereno najjeftiniji na tržištu, tako da nema potrebe da se opterecijete o troškovima uopšte. Da biste se uverili u sve ovo,dovoljno je da pozovete nas broj,to jeste da nas kontaktirate što pre, putem naših telefona ili e-mail adrese, i vrlo brzo ćete primiti povratnu informaciju o našoj dostupnosti i svim pojedinostima koje treba da znate ukoliko se odlucite da zaposlite profesionalce za obavljanje kombi prevoza. Na usluzi smo preko cele godine, 24h dnevno,svakoga dana u nedelji, a sve zbog vas, da vam uvek budemo dostupni za kontakt i saradnju.

Tagged: ,